Iens.nl verwijdert bizarre recensie over gewonde in restaurant

25-01-2014 20:47

Horecarecensiesite Iens.nl heeft een wel heel bijzondere recensie van een restaurantbezoeker verwijderd. Dit terwijl in de recensie duidelijk werd gemaakt dat personeel in het betreffende restaurant, Cinema Paradiso, wel heel erg weinig coulance toonde nadat een bezoeker per ambulance moest worden afgevoerd na onhandgheid van het restauranpersoneel.

Volgens de recensieschrijver werd één van zijn tafelgenoten ‘per ongeluk’ hard op het hoofd geraakt door serviesgoed in handen van een stuntelende ober.

De mogelijke verwonding was zo erg dat het slachtoffer in een ambulance moest worden afgevoerd. Een andere tafelgenoot is met het slachtoffer meegegaan naar het ziekenhuis.

Maar ondanks het feit dat er door toedoen van het personeel een gewonde was gevallen, wilde het restaurantmanagement niets van enig medeleven weten en gaf dus ook geen korting.

Dat is althans wat de schrijver in de recensie beweert.

Deze recensie werd echter weer verwijderd door de moderator van Iens.nl. Volgens de moderator van de recensiesite ‘voldeed de recensie niet aan de doelstellingen van Iens.nl‘ en is het op Iens.nl ‘niet toegestaan conflictsituaties te bespreken’.

Via Twitter liet Iens.nl verder weten dat “er sprake is van een ernstig incident en dus een conflictsituatie, proever en restaurateur zijn op de hoogte gebracht”. (coulance back up)

Moraal van dit verhaal: mocht u uit eten willen gaan in restaurant Cinema Paradiso, zet dan in elk geval een helm op.