M.E.’er vraagt demonstrante ten huwelijk

25-02-2014 08:58

Liefdesnieuws uit Kiev. Een agent en een demonstrante zijn een item nadat hij haar een bericht met een huwelijksaanzoek stuurde. Lidia Pankiv (24) wierp zich op als menselijk schild en stopte daarmee de opmars van zijn peloton. Hij was op slag verliefd. Terwijl zij hun tegenhield riep ze een paar hard op haar nummer door een andere telefoon waarmee ze belde.

De agent onthield haar nummer en stuurde haar het volgende berichtje; “Ik stond in de nacht voor je met een schild. Toen je ons opmars stopte besefte ik dat ik met je wil trouwen. Andrei.”

Later wist hij Lidia te overtuigen hem te ontmoeten. Dat deden ze voor de barricades op het plein. Ze zag het zelf niet echt als een date. Meer als een kans om hem uit te leggen dat hij aan de verkeerde kant staat. Maar toen zij Andrei eenmaal zag en met hem praatte was ze verkocht.

Later heeft ze ook nog tijdens een live interview, die eigenlijk over de romance zou gaan, de nieuwszender keihard op zijn plek gezet over hun manier van verslag doen van de gebeurtenissen. Onder luid applaus van het publiek loopt ze daarna boos weg.


Versta je geen Oekraïns maar wil je toch weten wat ze allemaal zegt? hier Engelse vertaling.